06 54 33 26 31

Iedereen is uniek, dus ook jij verdient unieke aandacht

Omdat iedereen een eigen doel heeft, een eigen achtergrond, een eigen verhaal, geloof ik sterk in een traject afgestemd op jou unieke situatie.

Leefstijlcoaching werkt alleen als er een ‘klik’ is tussen de client en de coach. Daarom dat een traject altijd begint met een kennismakingsgesprek. Als dit wederzijds goed bevalt maak ik daarna een op jou situatie toegespitst trajectvoorstel. Na jou eventuele aanpassingen gaan we aan de slag.
Maak kennis met Sione
Tijdens het kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar en bekijken we al vast wat jou doel is. Heb je last van een burn-out? Zoek je meer balans tussen werk en privé

Lekker in je vel!

Aan de hand van dit gesprek stellen we een individueel traject op geheel op jouw lijf geschreven. Over het algemeen bestaat zo'n traject uit een intake en 5 gesprekken. De kosten bedragen 400,-. De kosten van dit individuele traject worden niet door de zorgverzekering vergoed.

Wil jij dit ook?

Ik doe de dingen die ik wil doen.

Ik zit lekker in mijn vel en ben in staat om samen met mijn gezin iets actiefs te ondernemen.

Ik geniet van het eten met mijn kinderen.

Ik sta met plezier te koken en ik en mijn kinderen krijgen lekker en gezond te eten.

Ik heb weer controle over mijn lijf en leven.

Ik weet hoe ik om moet gaan met mijn lichamelijke klachten. Daarnaast heb ik mijn leefpatroon structureel aangepast waardoor ik in een rustig tempo, maar met doorgaande lijn, afval.

Ik heb geen angst meer voor een chronische ziekte.

Ik weet wat Osteoporose is, hoe ik dit kan voorkomen en ik heb eenvoudige wijzigingen in mijn dagelijkse patroon aangebracht om dit te voorkomen.

Ik voel me heerlijk en ben weer een trotse en actieve ouder en echtgenoot.

Ik werk hard en maak nog steeds lange dagen. Maar ik staat uitgerust op, en heb veel energie om ook echte aandacht aan mijn kinderen en echtgenoot te geven.

Ik zit lekker in mijn vel.

Ik eet gewoon mee met het gezin. Daarnaast is mijn gewicht geen probleem meer.

’s Ochtends sta ik uitgerust op.

De hele nacht slaap ik lekker door en ’s ochtends sta ik energiek op.

Ik heb meer energie en voel mij gezonder.

Ik heb weer grip op mijn leven waardoor ik tijd over houd voor andere leuke dingen.
heartenvelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram