Over Sione

Mijn verhaal
Ik ben Sione Brugman en ik ben Leefstijlcoach. 

Leefstijlcoach is een jong vak en ik heb grijze haren.
Voordat ik Leefstijlcoach was, was ik HR Manager. Ik heb mooie banen gehad bij nog mooiere bedrijven, mooie leaseauto en dito bonus. Nadat mijn vaste baan kwam te vervallen werd ik interimmer bij nog zo’n mooi bedrijf. En privé: een leuke man, leuke kindjes en een droomhuis.Toen ik even geen klus had werd mijn moeder ziek. 
Ik koos er voor 3 dagen in de week naar Groningen te gaan en werd mantelzorger voor mijn moeder.In de 9 maanden dat mijn moeder ziek is geweest kwam ik tot inzicht dat het vak van HR-Manager niet meer bij mij paste en heb ik eindelijk toegegeven aan een talent dat ik altijd onderdrukte: coachen. 
Tijdens deze maanden ging ik weer meer gezonde maaltijden koken en meer bewegen, ook had ik tijd voor bezinning en echte ontspanning.
Na haar overlijden durfde ik het vak van HR Manager echt los te laten en heb ik een gedegen opleiding gevonden die paste bij mij talenten: coachen, voeding en beweging. Op de dag dat mijn moeder 73 zou zijn geworden heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen als Post-HBO Leefstijlcoach.Ik ben van mening dat als je goed voor jezelf zorgt, als je lekker in je vel zit, als je Positieve gezondheid ervaart, je de hele wereld aan kunt. Ook als die wereld even geen rozegeur en maneschijn is.Graag help ik jou en vele anderen bij het verwezenlijken van jou positieve gezondheid. Mijn doel is jou de tools te geven zodat jij kunt stralen!Ik woon samen met mijn 3 mannen in de Betuwe, ben enthousiast sporter (hardlopen, tennis, bootcamp) en houd van puur en lekker eten.

Kernwaarden

Ik werk op basis van mijn 3 kernwaarden: 

eerlijk, commitment en lef.

Eerlijk: ik ben eerlijk naar jou (what you see is what you get) en vraag ook aan jou eerlijk te zijn naar jezelf en naar mij.

Commitment: hierin zitten voor mij de waarden ‘integriteit’ en ‘doorzettingsvermogen’. Alles wat jij deelt met mij blijft bij mij. Ik prikkel jou om door te zetten, het haalbare uit jezelf te halen. Je doet het niet voor mij, maar voor jezelf!

Lef: om dingen te bereiken moet je soms een ‘grens’ over. Ik verwacht van jou en van mijzelf een stukje ‘lef’ om nieuwe dingen uit te proberen.
LinkedIn-profiel
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram